Tuinonderhoud

Vakkundig hagen snoeien, gazon maaien en algemeen tuinonderhoud door TVN PROJECTS

Wilt u een prachtige groene omgeving zonder gedoe met onderhoud? Dan is onze professionele tuinonderhoudsservice precies wat u nodig heeft!

Of u nu een particuliere woning of bedrijfsterrein heeft, wij bieden een breed scala aan diensten om uw tuin of terrein in topconditie te houden. Van (vorm)snoeien tot maaien en zaaien, ons ervaren team heeft de kennis en het materiaal om dit snel en vakkundig te doen, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Wij zijn beschikbaar voor een groot aantal regio’s waaronder Herselt, Herentals, Scherpenheuvel, Diest, Heultje, Westerlo, Olen, Morkhoven, Laakdal, Geel, Kasterlee, Lille, Turnhout, Wiekevorst, Heist-op-den-Berg en Itegem.

Wij bieden zowel eenmalig als periodiek onderhoud aan. Als u voor TVN Projects kiest, kiest u voor genieten van een prachtige tuin zonder gedoe met onderhoud!

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog een offerte aan.

310591337_817358189414109_6072227299920006319_n
Voor
310824973_653834939667035_2215460697525055454_n-2
Na

Snoeien

Uw hagen groeien flink in de lente dankzij de zon en aangename temperaturen. Om te zorgen dat uw tuin er tip-top uitziet, is het belangrijk om uw hagen op tijd te snoeien.

Wij bieden professionele snoeidiensten aan om uw haag en andere beplanting mooi en gezond te houden.

Of u nu een onderhoudssnoei nodig heeft of een vormsnoei wenst, wij staan voor u klaar.

Waarom zou u zelf urenlang in de tuin werken als u het aan ons kunt overlaten? Wij verzorgen uw algemeen tuinonderhoud, inclusief het maaien van uw gazon, zodat u optimaal kunt genieten van uw prachtige tuin. Kies voor een zorgeloze tuinervaring. en wacht niet langer!

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog een offerte aan.

snoeien haag

Aanleg gazon

Heeft de hete zomer uw gazon verwoest? Geen zorgen, want het is nog steeds mogelijk om uw gazon nog dit najaar opnieuw in te zaaien met minder risico op onkruidgroei.

Bij ons kunt u terecht voor professionele hulp bij het inzaaien van uw gazon. In het voorjaar staan we  ook voor u klaar om een prachtig nieuw gazon aan te leggen.

Wist u dat we zelfs gespecialiseerde graszaad mengelingen hebben voor dierenweides? Kortom, voor alle zaken omtrent uw tuin kunt u op ons rekenen.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog uw offerte aan.

aanleg gazon