Tuinaanleg

Creëer uw droomtuin met de aanplanting en aanleg service van TVN PROJECTS

Laat uw tuindromen werkelijkheid worden met onze professionele tuinaanlegservice! Of het nu gaat om het creëren van een groene oase van rust in uw eigen achtertuin of het aanleggen van een uitnodigend bedrijfsterrein, wij bieden het complete pakket van A tot Z.

Onze ervaren vakmensen combineren een breed scala aan technieken om een tuin te creëren die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu houdt van een onderhoudsvriendelijke tuin met gemakkelijk te onderhouden groenzones, of juist de voorkeur geeft aan een kleurrijke en levendige tuin, wij maken een voorstel op maat.

Van de aanleg van een prachtig terras tot het plaatsen van een serene vijver, niets is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat uw tuindromen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanleg tuin

Aanleg gazon

Heeft de hete zomer uw gazon verwoest? Geen zorgen, want het is nog steeds mogelijk om uw gazon nog dit najaar opnieuw in te zaaien met minder risico op onkruidgroei. Bij ons kunt u terecht voor professionele hulp bij het inzaaien van uw gazon. In het voorjaar staan we ook voor u klaar om een prachtig nieuw gazon aan te leggen. Wist u dat we zelfs gespecialiseerde graszaad mengelingen hebben voor dierenweides? Kortom, voor alle zaken omtrent uw tuin kunt u op ons rekenen. Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog uw offerte aan.
aanleg gazon